#Wearewera – Emma

Our Co-founder – who is structured and analytical, but likes to work in a creative way!

Minun nimeni on Emma Buss ja opiskelen parhaillani viimeistä vuotta markkinointia Hankenin kauppakorkeakoulussa Vaasassa. Maisteri tutkielmani aihe on, kuinka yritykset voisivat käyttää keräämänsä dataa tehokkaasti tuottaakseen arvokasta asiakaskäsitystä. Aikaisemmin olen työskennellyt logistiikan, asiakaspalvelun ja laskutuksen koordinoinnissa.

Opiskelujen lisäksi olen työskennellyt valokuvaajana omassa yrityksessäni Emmas Photographics. Olen valokuvannut peruskoulusta lähtien, ja viime vuosina graafisen suunnittelun kiinnostus on vain kasvanut. Liikkuminen ja urheilu ovat olleet myös iso osa elämääni. Pitkän matkan juoksu ja hiihto ovat parhaillaan lempilajejani, ja olen juossut kaksi maratonia toistaiseksi. Asetan paljon tavoitteita ja toteutan tehtäväni aina 110 prosentilla, koska en pysty julkaista jotain, josta en olisi täysin tyytyväinen.

Kuva: Viljam Grahn

Tämän lisäksi minulla on myös suuri kiinnostus tutkia uusia paikkoja, etenkin katsella maisemia omien silmien ja kameran linssin kautta. Viime matkani oli Pyhä-Luoston kansallispuistoon syyskuussa.

Mikä on paras muistosi WERA Agency:n kehittämisessä?

On vaikea valita paras muistoni WERA:n perustamisvaiheesta, koska koko prosessi on ollut niin hieno. Jos minun kuitenkin täytyy valita yksi, se olisi silloin se hetki kuin allekirjoitimme kaikki paperit. Siitä lähtien kaikki tuntui todelliselta!

Kuka olet WERA-tiimissä?

WERA:ssa minä huolehdin eniten visuaalisesta ja byrokraattisesta työstä. Olen strukturoitu ja analyyttinen henkilö, ja pidän usein kaikki järjestyksessä. Esimerkiksi, kun toimitamme analyysin tai tuloksen asiakkaillemme, olen se henkilö, joka tekee sanoistamme kuvia tai visuaalista materiaalia. Näin autamme myös asiakkaitamme helpommin ymmärtämään analyysiä tai tulosta.