NSA Yhtiöt

NSA Yhtiöt Oy on Kokkolalainen perheyritys, joka toimii kiinteistöalalla pääasiassa kehittäjänä, rakennuttajana ja vuokranantajana. Yritys toimii pääosin Kokkolassa, mutta myös muualla Pohjanmaalla.

Yhteistyömme NSA:n kanssa alkoi jo kesällä 2018, kun käytimme NSA:ta yhtenä esimerkkiyrityksenämme kun yritimme suunnitella miten voimme auttaa yrityksiä palveluillamme. Koska Saga on aikaisemmin työskennellyt yhtiölle, joten meillä oli jo tarpeellista tietoa yrityksen markkinoinnista, projekteista ja toiminkuvasta. Yhden NSA:n kokouksen aikana Saga esitteli idean johon olimme päätyneet kun olimme käyttäneet NSA Yhtiötä esimerkki-yrityksenä ja saimme vastauksen “tämä on juuri se mitä tarvitsemme”. Olimme silloin tehneet asiakasanalyysin ja segmentoineet NSA:n asiakkaat asiakasryhmiin jotta olisi helpompi kohdistaa markkinointi juuri näille ryhmille.

Yhteistyö NSA-Yhtiöden kanssa jatkui pilottiprojektina, jolloin saimme tarkempia ohjeita yritykseltä mihin meidän tulisi keskittyä. Rakensimme sitten markkinointistrategian, joka perustui tunnistettuihin asiakassegmentteihin ja yrityksen tulevaan hankkeeseen, Seuraamme tällä hetkellä markkinointistrategiaamme ja autamme yritystä esimerkiksi visuaalisen sisällön teossa, sosiaalisen median päivityksissä, uutiskirjeitten teossa ja päivitämme nettisivuja yhteistyössä Kokkolaisen CreaMedia -yrityksen kanssa. Vaikka NSA Yhtiöt on fyysisesti Kokkolassa, yhteistyö toimii hyvin sähköisen viestinnän ja kuukausittaisten Kokkola vierailuiden kautta.