#Wearewera – Saga

Our Co-founder  – who likes to work hard, but strategic!

Minun nimeni on Saga-Charlotte Storbacka, ja olen kotoisin Kokkolasta, mutta olen asunut Vaasassa avopuolisoni kanssa opiskeluni ajan, jolloin myös opin tuntemaan Erican ja Emman. Kesällä 2019 valmistuin Vaasan Hankenista, ja tammikuusta 2020 lähtien minut löytää Helsingistä. Työni Wera Agencyssä jatkuu kuitenkin normaalisti vaikka fyysisesti olen Helsingissä, koska työmme mahdollistaa digitaalisen etätyön.

Vapaa-ajallani pidän urheilemisesta, iltaisin minut löytää usein Crossfit-tunnilta tai lenkkipoluilta. Kesäisin pelaan myös jalkapalloa ja talvisin laskettelen mielelläni. Laskettelu oli myös pää syyni minkä takia lähdin vaihtoon juuri Innsbruckiin syksynä 2016 – kevät 2017. Siellä elämä pyöri vuorien ympärillä vaeltaen, kiipeillen ja lasketellen, oli sää mikä oli.

Mikä on paras muistosi WERA Agency:n kehittämisessä?

Koko matka on ollut erittäin jännittävä, täynnä odottamattomia käänteitä ja mahdollisuuksia joista emme ole voineet kieltäytyä. Mutta ensimmäinen kunnon kokouksemme yhtenä kesän ensimmäisistä lämpimistä päivistä aurinkoisella terassilla Vaasassa, täynnä jännitystä ja innostusta, on pakko olla unohtumattomin muistoni. Erica oli juuri käynyt juttelemassa Timin kanssa joka työskentelee Gambitillä, ja nykyään on myös yksi osakkeenomistajista. He olivat yhdessä käynnistäneet ideaprosessin joka myöhemmin johti siihen mitä Wera Agency on tänään. Joten paljon on tapahtunut sen jälkeen, mutta sen illan muistan erityisesti innostuksen tunteesta, kreatiivisuuden loppumattomuudesta ja positiivisesta fiiliksestä!

Kuka olet WERA-tiimissä?

Olen tiimissämme se joka tekee ideoistamme ja ajatuksistamme käytännöllisiä sekä luo strategiat niistä. Olen myös kaksikielinen, ruotsi on äidinkielinen, mutta suomi ja englanti sujuu yhtä hyvin. Rakastan nähdä konkreettisia tuloksia, joten kun saan nähdä oman tai asiakkaamme yrityksen onnistuvan, se tuo minulle erityisen hyvän olon tunteen. Strateginen puoli näkyy myös jokapäiväisessä elämässäni, paperinen kalenterini on aina mukanani. Työni Wera Agencyllä, maisteriopintoni ja osa-aikatyöni vakuutusalalla yhdistäminenkin on yhtä strategista työtä. Mutta saan myös eri osa-alueet täydentämään toisiaan!