#Wearewera – Erica

Our Co-founder and CEO – who ain’t scared of flying!

Nimeni on Erica Hjerpe, ja olen kotoisin Sepänkylästä, Mustasaaresta. Jotkut kuvailevat minua puheliaana, sosiaalisena ja luovana. Toiset sanovat, että joskus olen hieman itsepäinen ja ett minulla on usein erittäin hulppeat ideat ja korkeat tavoitteet. No, voin ainakin motivoida tämän ”korkeuden”-halun sillä ett olen eliitti-seiväshyppääjä, ja olen oppinut tekemään kovaa työtä tavoitteiden saavuttamiseksi. Olin muun muassa Suomen historian neljäs nainen joka hyppäsi yli 4 metriä. Paljon olen myös oppinut urheilullisen taustani takia. Olen myös opiskellut ja hypännyt seivästä korkeakoulussa Atlantin toisella puolella Virginia Techissä, Yhdysvalloissa. Minulla on siis kandidaatin tutkinto sekä Hankenilta että Virginia Techistä.

Urheilu on myös antanut minulle tavan ilmaista luovuuttani, jakamalla intohimoani urheiluun sosiaalisissa kanavissani. Kanavien kasvettua, aloin tekemään yhteistyötä yritysten ja tuotemerkkien kanssa, samalla oppien sosiaalisen median markkinointia. Päätin siksi maisteri-opinnoissani keskittyä markkinointiin, ja se päätös vaikutti siihen että tapasin Emman ja Sagan. Loppu on historiaa, ja Wera-agency syntyi noin tasan vuosi tämän tapahtuman jälkeen.

Mikä on paras muistosi WERA Agency:n kehittämisessä?

Yksi varhaisista muistoistani on kuin ensimmäisen koulutehtävän yhteydessä kutsuimme itseämme ”dream teamiksi”. Alusta asti olemme täyttäneet toisiamme todella hyvin. Erityisen hyvin muistan viime marraskuuna pitämämme Skype-kokouksen kun itse istuin Blacksburgissa, Virginiassa juoden aamukahvia, kun taas Saga ja Emma joivat iltateetä kotona Vaasassa. Keskustelimme siitä kuinka jatkaisimme tutkimustyötämme. Vaikka olimme eri maanosissa onnistuimme kokoamaan tutkimuksen, jossa keräsimme tietoja sekä ruotsiksi, suomeksi että englanniksi. Tästä raportista tuli myöhemmin julkaistu akateeminen artikkeli!

Kuka olet WERA-tiimissä?

Olen se jolla on hulluimmat ideat ja ajattelee monipuolisesti, tähtään taivaisiin ja uskon meihin 100 prosenttisesti! Rakastan tavata uusia ihmisiä, olenkin yleensä se joka aloittaa keskustelut. Olen kunnon ”multitasker”, mutta haluan aina varmistaa että lopputulos jonka toimitamme on huippuluokkaa. Koulussa tavoitteeni oli täys kymppi, urheilussa rikkoa ennätyksiä, ja työelämässä tavoitteeni on pysyä ammattimaisena ja viimeistellä tekeminen täydelliseksi. Tärkeintä on silti nauttia matkasta ja pitää hauskaa sen varrella!